top of page

 Retourneren en Ruilen

Je hebt een periode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren (of te ruilen), ingaande op de dag van ontvangst van het product. Natuurlijk horen wij graag waarom je het product terug wilt sturen. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd of geruild worden. De kosten voor retournering zijn voor jouw rekening.

Wij zullen het bedrag dat je ons betaald hebt, binnen 14 dagen crediteren.

Het makkelijkst is even contact met ons op te nemen. Dit kan door een mail te sturen naar info@addiscoffee.nl. Vermeld s.v.p. je ordernummer. Wij nemen dan contact met je op om het allemaal goed te regelen.

Tenzij Addis Coffee aanbiedt het product zelf af te halen, mag Addis Coffee wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Addis Coffee gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

bottom of page